Du gifter dig bara en gång, låt det bli ett minne

Låt oss förgylla Din bröllopsdag genom att göra Dig vackrare än någonsin! Denna dag är en av de finaste i ditt liv och vi hjälper dig att göra den så perfekt som möjligt.

Fest & bröllop

Konsultations tiden är viktig för både frisör som kund så man får chans att lära känna varann och få en bild av hur känslan och stilen ska vara på håret och makeupen. Bilder som du gillar ska du ta med och visa.
Konsultationstiden betalas direkt och dras senare av på totalsumman på bröllopsdagen. Det kan tillkomma extrakostnader om man tex vill använda sig av löshår mm. Detta finns att hyra hos oss eller så tar man med det man har hemma. Utsmyckning, blommor mm tar man också med själv, vi har ett litet sortiment hos oss också. Priset kan variera efter blir exakt så du vill ha det.

BRUDPAKET FR. 4500 KR

Skall du gå på bal och synas lite extra – satsa lite på dig själv, det kommer att bli en hit. Bli en av balens ”talk-of-the-night”. Vi gör håruppsättning och smink så att det passar dig och din valda balklänning. Make-upen skall hålla från fotograferingen till sent på balkvällen.

Hairlig by Hero

HAIRLIG
Din frisörsalong i Örebro