wella

Vi på salongen arbetar med det världsledande varumärket Wella.
Wella står för kvalité, kreativitet och exklusivitet. Wella är ett pålitligt företag som har funnits i branschen sedan 1880 och var det första färgmärket som tog fram en krämbaserd hårfärg.
Wella är också ett varumärke som satsar mycket på hållbarhet och miljö. Alla Wellas färgtuber är av återvunnen aluminium och 100% återvinningsbar.

Uppgradera din behandling och skäm bort dig själv. Lägg till någon av våra Add on behandlingar för att unna dig och ditt hår någonting extra. Bara det bästa är gott nog! 

Passar också utmärkt som en uppfräschning mellan dina större behandlingar för att bibehålla din hårkvalitet, färg, glans och nyans.  

Som ett läppglans för håret supermycket glans och en hint av nyans. Boka som en fristående behandling eller någon utav våra andra färgbehandlingar.  

Vrid tillbaka klockan 10 år på 10 minuter. Kamouflera dina gråa hår utan att få en utväxt. Boka som en fristående behandling eller uppgradera din klippbehandling.  

En on trendbehandling för ett starkare och mer välmående hår. Bokas som en fristående behandling eller i kombination med någon av våra andra behandlingar samt klippningar.  

För dig som önskar att färga din utväxt. Utväxten ska vara mindre än 3cm. 

För dig som har mer än 3cm utväxt eller önskar att färga hela håret. 

För dig som inte vill se en glimt av dina gråa strån. Här kan du välja mellan en naturlig gråhårstäckning eller en mer intensiv täckning. 

För dig som önskar skiftningar i håret oavsett om de är mörka eller ljusa. Behandlingen kan göras med hjälp av folie eller på fri hand. 

En frihandsapplicering för dig som önskar ljusare skiftningar med mjuka övergångar från din naturliga bottenfärg.  

Helblondering är perfekt för dig som önskar ett ljusare resultat än du har i dagsläget oavsett om håret är färgat eller ofärgat. När man åstadkommit önskat ljushetsläge kan nyansval göras, kallt, varmt, beige eller pastell – möjligheterna är oändliga med en härlig nyansering som avslutning.  

Kreativ färg är en skräddarsydd behandling där du och din frisör kommer överens om bästa tillvägagångssättet samt nyansval efter dina önskemål. Oftast kräver detta en mer avancerad applicering och flera färger.  

Ett modernt sätt att rama in ansiktet på, genom att endast färg fronten. Möjligheterna är oändliga i nyansväg. Behandlingen kan bokas som en fristående behandling eller i kombination med vår andra färgbehandling, Färgning av utväxt, Helfärgning. 

Perfekt för dig som vill göra en mindre färgförändring, vill ha en färg som kräver mindre underhåll, minimera utväxten alternativt inte är redo för en traditionell färg.  

Efter en slingbehandling, så som slingor eller balayage rekommenderar vi att du gör en nyansering för att få håret att se ännu lyxigare ut, tillför ton och glans. Bokas i kombination med sling – eller balayagebehandling.  

En behandling för dig som vill framhäva ditt naturligt grå hår samtidigt som du suddar ut skillnaden mellan de mörkaste och ljusaste hårstråna. Den tar även bort oönskade gula toner. En skonsam, snabb färgbehandling som inte ger någon utväxt. Tvättas ur ton i ton.